Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Čad

Некретнина на продају у Чаду

Чад је централноафричка држава која граничи на северу са Либијом, источно са Суданом, југозападно са Камеруном и Нигеријом, западно од Нигера и јужно од Централноафричке Републике.

Главни град је Н'Дјамена.

Тржиште некретнина у Чаду се бори да се развије, пошто је Чад једна од три најсиромашније земље на свету и карактерише је политичка и економска нестабилност.

Некретнине на продају у Чаду нису веома бројне нити су доброг квалитета јер се морате бавити географски удаљеним, прљавим и ограниченом инфраструктуром. Ипак, ови изазови могу представљати прилику за обезбеђивање приступачне имовине за продају и финансирање имовине за продају по приступачним ценама, имајући у виду очајне потребе земље.

Пре него што одлучите да купите некретнину за продају у Чаду, треба да знате да, као иу многим афричким земљама, држава поседује сва приватна и јавна земљишта, што значи да је сва земља која се сматра слободном или ненастањеном у власништву државе.

Први град у којем се тражи некретнина за продају је главни град, град Н'Дјамена, који је највећи урбани центар земље, његово политичко и административно срце. Постоје два подручја у којима се тражи некретнина за продају у главном граду Чада: административно подручје које је уједно и најзападније и стари дио гдје су концентриране повијесне зграде.

Још један занимљив град у којем можете купити некретнину за продају у Чаду је град Гаоуи само 10 километара од Н'Дјамене. Гаоуи је главни град традиционалне културе Сао, нестала цивилизација која је населила читаво подручје Чада.

Други највећи град у Чаду је Сарх, и веома је интересантно место ако планирате да се преселите и купите некретнину за продају у Чаду.

  •  
    Селим се у Чад. Исељени и живе у Чаду

        Сада нас наши читаоци добро познају. Увек тражимо државу по мјери за вас, како би било ко могао да поврати своју димензију и то уради на најпогоднији могући начин. Чак и данас, упркос томе што смо се осећали топлотом, одлучили смо да вам пружимо заиста валидну алтернативу, која би могла от ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 27302

Prodaja Грађевинско земљиште, Čad, N'Djamena, N'Djamena, center

Reserved negotiation
Prodaja
Грађевинско земљиште

3500 m²
земљиште на продају
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB